top of page

Villa Solis Outtakes

Concept Options developed for Villa Solis

Sharing one of the options developed in the process of designing Villa Solis.  


With a strong nod to the brief, a striking double-height lobby welcomes you, setting the stage for a sophisticated living space. Symmetry defines the design, creating a sense of timeless elegance.

The heart of the villa is a light-filled courtyard featuring a grand curved staircase. Intimate spaces flank the staircase, offering a touch of privacy. A seamless glass elevator completes this captivating space.


Meticulously landscaped gardens and water features greet guests outside. The rear and sides transition to private havens, prioritizing tranquility and connection with nature.


Bold geometry and detailed windows define the facade, creating a lasting impression. This scheme is a testament to collaboration, transforming a vision into a remarkable reality.

Year

Location

Project Area

Status

2020

Faridabad, Haryana

22000 sqft

Concept

bottom of page